Zondag 26 september 2021: Eurobeef vakwedstrijden staan centraal

Na drie jaar wachten en na een te lange periode waarin persoonlijke contacten beperkt waren, verzamelen de slagers van zondag 26 tot en met woensdag 29 september in Kortrijk Xpo voor het vierdaagse feest van het slagersambacht: MEAT EXPO. U als professionalkan gratis de beurs bezoeken na registratie op www.meatexpo.be met code 372.

Gratis toegang voor professionals na registratie op www.meatexpo.be met code 372.

Gratis naar Meat Expo met code 372

Meat Expo 2021 wordt opnieuw VIER dagen lang een inspirerend en sfeervol forum waar het slagersambacht, de passie voor het vak en de stielkennis centraal staan. En waar u in een gezellige sfeer uw collega’s uit uw sector, én uit de bakkerij- en delicatessenwereld kunt ontmoeten.

Eurobeef & Meesterschap

Beenhouwers hebben tijdens Eurobeef de kans om zich professioneel te meten. Krijgt u van uw klanten alle lof om uw bereidingen? Maakt u als de beste paté of zijn uw familierecepten sinds jaar en dag het kenmerk van uw slagerij?Houd uw creaties niet langer verborgen in uw zaak, maar laat alle bezoekers op Meat Expo live meegenieten van uw vakmanschap.Uw product verdient alle aandacht!

Het vakmanschap van de slagers staat helemaal centraal bij de Eurobeef Vakwedstrijden. Deze wedstrijd wordt door de Landsbon der Beenhouwers voor de 10de keer georganiseerd tijdens Meat Expo. Zowel gevestigde slagers als leerlingen kunnen hun producten inzenden en laten beoordelen door een professionele jury. Met de hulp van een enthousiaste ploeg van juryleden en medewerkers, worden honderden inzendingen beoordeeld, en daarna tentoongesteld in een gekoelde vitrine. Zo wordt deze koelcel een indrukwekkend uitstalraam met absolute topproducten als eerbetoon aan het vakmanschap van onze slagers. Deze Vakwedstrijden kan u maar 1x om de 3 jaar bewonderen; mis deze kans dus niet! op naar Kortrijk Xpo!

Eerste Beenhouwer van België of Meesterschapwedstrijd

“Met een titel als Eerste Beenhouwer van België kan je al eens buiten komen! Voor de beenhouwers die de wedstrijd wonnen was de titel vaak de aanzet tot succes. De promotie die een prijs meebrengt is onbetaalbaar”, stelt Carine Vos van de Landsbond der Beenhouwers. Met Filip Vermeulen (2018), Erwin Mertens (2015), Didier Van De Casteele (2013) en Pierre Molle (2011) kaapten telkens zeer sterke vakmannen deze prestigieuze titel al eerder weg

Vermeulen

Innovation-Awards

In hal 3 staat de vitrine met alle kandidaten voor de Innovation Awards. Op dinsdagavond 28 september worden er drie winnaars uitgekozen.

▸▸▸De Innovation Award Food & Innovation Award Non-Food: gekozen door een professionele jury

▸▸▸Publieksprijs: tot en met dinsdagavond kan iedereen zijn beste innovatie aanduiden en zo bijdragen tot de keuze van het publiek voor de beste Innovation Award.

Gratis toegang tot Taste of Tavola en Broodway

Bezoekers van Meat Expo hebben ook gratis toegang tot TASTE OF TAVOLA. Deze nieuwe, kleinschalige, exclusieve vakbeurs brengt in hal 5 een selectie van delicatessen – als een voorproefje van de vakbeurs Tavola.

Bezoekers van Meat Expo 2021 hebben ook gratis toegang tot de bakkersbeurs Broodway 2021.

GRATIS INKOM

26 – 27 – 28 – 29 september 2021, Kortrijk Xpo (hall 2, 3 & 4), zondag 26 september: 10.00-19.00umaandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 september: 11.00-19.00u

Gratis toegang voor professionals na registratie op www.meatexpo.be met code 372.

Info: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk – T 056 24 11 11 meatexpo@kortrijkxpo.com

AGENDA

  • Gouden Mes : maandag 27 september – proclamatie om 17 u Hall 4
  • Doe-dag voor de leerlingslagers – dinsdag 28 september in hall 4
  • Proclamatie Eurobeef- en Meesterschap: dinsdag 28 september om 18 u in het Kortrijk Xpo Meeting Center
  • Lezing over vlees: Fréérique Leroy: woensdag 29 september om DATUM: woensdag 29 september van 10.30 – 12.00u -(Kortrijk Xpo Meeting Center – zaal XXL)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*