Wordt Sarah Dupont ‘Jonge Ondernemer’ van van het jaar?

Op 1 april maakt JCI de winnaar bekend van de fel begeerde award ‘West-Vlaamse Jonge Ondernemer’. In 2019 ging Gunther Ghysels (Get Driven) met de onderscheiding lopen, in 2020 vond de wedstrijd niet plaats. Vier jonge ondernemers met veel potentieel werden ondertussen voor de wedstrijd van 2021 genomineerd. Sarah Dupont van het Kortrijkse bedrijf Dupont, een zeer welbekende naam in onze sector, strijdt mee om deze titel. Haar vader Dirk vraagt iedereen om haar te steunen en op haar te stemmen (zie verder)!

Showroom en magazijn van Dupont in Zwevegem

Op 6 juni 2019 riep JCI’s Bart van Acker uit tot Vlaams Jonge Ondernemer van het Jaar. De oprichter en CEO van Quality by Design, dé referentie in consultancy voor de life sciences industrie, won de titel eerder al in de Antwerpse verkiezing, in april. Tijdens de Vlaamse finale in Zwevegem wist hij bovendien de winnaars van de andere vier provincies te verslaan.De editie van 2020 werd geannuleerd door COVID-19. Maar omdat uitstel geen afstel mag betekenen, heeft de Vlaamse organisatie van de ‘Jonge Ondernemer van het Jaar’ in 2021 beslist om de prijs dit jaar wél uit te reiken. Coronaproof, weliswaar, maar daarom niet minder spannend. “In deze tijden hebben ondernemers het zwaar en daarom vinden we dat we er alles aan moeten doen om hen te steunen en in de kijker te plaatsen met onze jaarlijkse prijs”, zegt organisator Simon Meurs.

West-Vlaanderen

De fianlisten van West-Vlaanderen, waaronder Sarah Dupnt.

Na een selectieproces gaan in West-Vlaanderen vier kandidaten door naar de grote finale: Sarah Dupont (Dupont Professional Food Equipment), Nicolas Moerman (Nestor), Frederick Verhelst (Smart Solutions) en Chris Vandevoorde (JuuNoo).

Dupont Professional Food Equipment is een mekka voor iedereen – professioneel of privé met een passie voor koken en voeding – die op zoek is naar professionele apparatuur van hoge kwaliteit. Nestor is het eerste en enige uitzendbureau voor 50-plussers en gepensioneerden. Het gepatenteerde JuuNoo kantoorwandsysteem is gebaseerd op 2 pijlers: circulariteit en installatiegemak. Smart Solutions ten slotte is de voorbije 7 jaar uitgegroeid tot de referentie voor gespecialiseerde outsourcing met 9 vestigingen over heel Vlaanderen.

Wie wordt de ‘Jonge ondernemer van het jaar’?

Wie wordt de ondernemer van het jaar? Een ondernemer met een verhaal, iemand die weet te inspireren, die de ups en downs van het professionele leven met vaardigheid en elegantie overwint. De verschillende Vlaamse provincies nomineren eerst hun kandidaten. Op 1 april selecteren ze de kandidaat van hun keuze. Uit die groep zal de jury daarna dan een winnaar kiezen.

Steun Sarah!

STEUN SARAH Wie Sarah wil steunen kan voor haar stemmen. Vader van Sarah, Dirk Dupont vraagt aan alle slagers en vleesverwerkers om voor haar te stemmen. Dit kan op donderdag 01.04 tijdens de digitale live awardshow van 18u  tot 19u. Maarten Vangramberen laat als gast naast interessante sprekers de 4 West-Vlaamse genomineerden aan het woord met als hoogtepunt de bekendmaking van dé West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar. Tijdens het event beslis jij wie de publieksprijs in ontvangst mag nemen. Vandaar onze oproep om Sarah te steunen!

Tickets bestellen kan via deze link:  https://www.wvljo.be/nl/tickets

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*