Woensdag 29 september 2021: dag van het vlees

Vandaag vindt de laatste dag plaats van Meat Expo. Wie de beurs nog niet bezocht, moet zeker van deze laatste kans gebruik maken. Het belooft bovendien een extra interessante dag te worden, want Frédéric Leroy geeft een lezing over de gezondheidsaspecten en de milieu-impact van vlees

Winnaars vakwedstrijd Eurobeef & Meesterschap

De prijsuitreking vond gisteravond plaats. Alle winnaars zijn gekend. In een tweede artikel op de website vind je hier meer over. Lees hier verder!

HomeActuaAndreas Decruyenaere uit Mortsel wint de Gouden Eurobeef 2021

Andreas Decruyenaere uit Mortsel wint de Gouden Eurobeef 2021

Alle winnaars van de Eurobeefvakwedstrijden en Meesterschap samen op de foto

De Gouden Eurobeeftrofee 2021 was de kroon op het werk van Andreas Decruyenaere. Na twee Zilveren trofeeën de vorige edities was het nu welverdiend goud. De voorzitter van de Eurobeefwedstrijden Etienne De Vleminck reikte de trofee uit.

Gratis toegang

Gratis toegang voor professionals na registratie op www.meatexpo.be met code 372.

Dag van het Vlees: lezing van Frédéric Leroy

Dag van het Vlees. Consumenten vragen steeds meer informatie over het vlees dat u verkoopt in uw toonbank. Waar komt het vlees vandaan? Is vlees nu gezond, of niet? Is het waar dat vlees zo’n grote impact op het milieu heeft? Professor Frédéric Leroy geeft de wetenschappelijk onderbouwde argumenten om alle vragen van de consument correct te beantwoorden. Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht. Beperkt aantal plaatsen. Organisatie: Landsbond & Fenavian.

DATUM: woensdag 29 september van 10.30 – 12.00u (Kortrijk Xpo Meeting Center – zaal XXL)

*** Lezing Frédéric Leroy op woensdag 29/09.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*