Vleesautomaat vervangt ook slager in Koolkerke

Nadat slager Colin Maertens in Sint-Jozef al uitpakte met een vlees- en charcuteriekast komt nu langs de parking van Rodi aan de Brugsesteenweg ook een Meattime kast. Daar kan je vlees en charcuterie ophalen, die je online bestelt. Koolkerke heeft al jaren geen slagerij meer en daar speelt Colin nu handig op in. “Het concept slaat aan in Sint-Jozef. We zien het aantal bestelling telkens maar toenemen. Ook Koolkerke is een ideale uitvalsbasis hiervoor”, klinkt het.

Colin Maertens heeft zijn slagerij aan de Dudzeelsesteenweg in Sint-Jozef. Al jaren is hij enkel maar in de voormiddag open. Naast zijn slagerij kan je er ook terecht voor belegde broodjes en brood van de bekende bakkerij Sint-Paulus.

Elke namiddag is de zaak gesloten omdat Colin dan zijn leveringen aan huis brengt en nog mee helpt met zijn echtgenote in hun superette in Dudzele. Daar worden nu trouwens sinds kort ook kranten verkocht na stopzetting van de krantenhandel.

Online

“Ik ben gestart met het plaatsen van een Meattime kast aan mijn winkel in Sint-Jozef zodat de klanten ook nog na de middag of ‘s avonds hun goederen kunnen afhalen. Ze bestellen vooraf alles online via de website van Meattime ‘t Hoekske Colin en daar kunnen ze alles per gewicht aanpassen en bestellen, zowel vers vlees, charcuterie als enkele kazen, maar zelfs ook bereide gerechten. Na betaling krijg je een code waarmee je enkel jouw vakje van de Meattime kast kan openen. Er zijn veertien vakjes voorzien”, legt Colin uit.

Korting

“Ik merk in Sint-Jozef dat het aantal bestellingen nu al toeneemt en verwacht er ook veel van in Koolkerke. Het idee komt van een Gentse slager (Slagerij Henk, Mariakerke, nvdr) die wou inspelen op de digitale wereld. Het is zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. De klanten moeten zich nooit haasten en halen het op als het hen past. Ze moeten ook niet aanschuiven, gewoon meenemen en terug weg. Voor de start bieden wij de klanten een korting aan zodat ze het leren kennen. Alles blijft ook vers gekoeld tot het opgehaald wordt”, aldus Colin, die nog wil meegeven dat in april de gevel van zijn slagerij in Sint-Jozef zal gerenoveerd worden zodat zijn zaak er nog aantrekkelijker zal uitzien. (SR)

Bron: Krant van West-Vlaanderen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*