Veel exposanten boekten al hun stand voor komende IFFA in mei 2022

Grootste en belangrijkste event in de vlees en vervangvleessector

IFFA 2022 blijft even populair als altijd bij de industriëlen in de sector. Het aantal exposanten en de hoeveelheid ingenomen ruimte voor deze editie van 14 tot en met 19 mei in Frankfurt am Main, staan nu al op het peil van IFFA in 2019. Met een beproefd veiligheids- en hygiëneconcept biedt Messe Frankfurt alle deelnemers (exposanten en bezoekers) een veilig kader voor persoonlijke ontmoetingen.

Begin 2022 benadrukken exposanten en bezoekers opnieuw de noodzaak om elkaar ‘live’ te ontmoeten. De registratiestatus voor IFFA, de toonaangevende vakbeurs voor Technologie voor Vlees en Alternatieve Eiwitten, van 14 tot en met 19 mei in Frankfurt am Main, is zeer goed. Messe Frankfurt verwacht meer dan 900 exposerende bedrijven uit de hele wereld te ontvangen. De expositieruimte, die opnieuw de hallen 8, 9, 11 en 12 zal beslaan, ligt op hetzelfde niveau als bij het vorige evenement. De exposanten zullen innovaties tonen voor de hele eiwitverwerkingsketen. Naast vleesproducten legt IFFA voor het eerst speciale focus op ingrediënten en productieprocessen voor plantaardige eiwitten, en biedt daarmee een professioneel platform voor dit snelgroeiende segment.

Sterke industrie – positieve verwachtingen voor IFFA

Klaus Schröter, directeur van Schröter Technologie GmbH & Co. KG en voorzitter van de afdeling Vleesverwerkingsmachines van de VDMA, bevestigt: “Er is een grote behoefte in de industrie om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Namens de exposanten wil ik benadrukken dat we IFFA dit jaar nodig hebben als een sterk internationaal platform en we kijken ernaar uit om onze innovaties aan het vakpubliek te presenteren. Met het nieuwe thema alternatieve proteïnen ondergaat ‘s werelds toonaangevende vakbeurs ook een belangrijke heroriëntatie en een duw naar de toekomst.” Voor het IFFA-jaar 2022 verwacht de voedselmachinesector een nog hogere omzetgroei dan in 2021, enerzijds omdat bestaande orders uit 2021 naar dit worden omgezet. Aan de andere kant geven de aanhoudend vraag, de sterke trend naar automatisering en digitalisering, alsmede productinnovaties alle reden om positieve verwachtingen te hebben voor ‘s werelds toonaangevende vakbeurs.”

Goed voorbereid – veilige deelname

In deze vluchtige pandemische tijden is een goede voorbereiding op beursdeelname belangrijker dan ooit. “IFFA biedt een veilige omgeving voor contacten, zaken en inspiratie”, zegt Wolfgang Marzin, CEO van Messe Frankfurt. “Ons beschermings- en hygiëneconcept, dat is afgestemd met de autoriteiten, is al met succes toegepast op vele in-person evenementen. En zoals overal het geval is, hebben degenen die gevaccineerd en geboost zijn de grootst mogelijke vrijheid van handelen.”

Een modern expositiecentrum biedt optimale faciliteiten voor een veilige face-to-face B2B-ontmoeting. De toegang wordt volledig gecontroleerd, wat betekent dat alle deelnemers persoonlijk worden geregistreerd en hun vaccinatie- of convalentiestatus of zelfs tests worden gecontroleerd. De beurshallen worden door moderne ventilatiesystemen voorzien van 100 procent verse lucht. Door de grote zaalvolumes en de hoge luchtverversing tot vijf keer per uur worden aërosolen voortdurend verdund en afgevoerd. De ontruimings- en hygiënemaatregelen worden professioneel gepland en gecontroleerd. Het beschermings- en hygiëneconcept van de Messe Frankfurt en de momenteel geldende bepalingen van de Corona-beschermingsverordening zijn te vinden op: www.iffa.com/hygiene.

Tussen haakjes: Beursbezoekers worden beschouwd als zakenreizigers met een goede en relevante oorzaak en kunnen Duitsland probleemloos binnenkomen. Op grond van de dynamische infectie- en daarmee juridische situatie wordt zakenreizigers ten zeerste aangeraden de relevante informatieportalen te raadplegen voor de specifieke voorschriften die gelden op het moment van reizen. Informatie over de inreisvoorschriften voor Duitsland is altijd actueel te vinden op:


https://www.auma.de/en/exhibit/legal-matters/entry-requirements.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*