Vangramberen in Boutersem renoveert

De slagerij Vangramberen in Boutersem is alom bekend. Herman Vangramberen (66), vrouw Margriet en dochters Griet en Katrien keken terug op 40 jaar slagerij en vierden die verjaardag met een complete nieuwe beenhouwerij.

Begin augustus ging de winkel open nadat die een maand was dichtgebleven. En voor het verlof werkten ze ook al even vanuit een pop-up-winkel.

Vernieuwing

Wie de slagerij kent, weet dat er heel wat familieleden mee aan de kar trekken in dit verhaal. Niet minder dan acht “Vangramberens” zijn er in actief. Griet en haar zus Katrien besloten na hun studies om in het familiebedrijf te stappen. Griet vertelt in de krant hoezeer ze van dit beroep houdt. Ook haar man David uit West-Vlaanderen, die zijn vrouw naar hier volgde, houdt van dit beroep, niettegenstaande hij voordien in de metaalindustrie actief was. Hij leerde het slagersberoep kennen en geniet vandaag van het bereiden van vleeswaren, de klanten bedienen ..

De slagerij is niet alleen gloednieuw, de gevel kreeg ook een frisse verflaag en de uniforms werden ook geüpgraded. En zo krijg je een ploeg van acht familieleden en zeven medewerkers die er compleet klaar is om er opnieuw stevig tegenaan te gaan.

bron: Het Nieuwsblad

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*