Smaakmakers wordt online slagerij en traiteur

De culinaire slagerij in Sint-Jozef – Olen is sedert zaterdagavond 27 november definitief gesloten. En dit na 39 jaar. Maar de slagerij is niet verdwenen. Via de onlineshop kunnen de klanten hun vertrouwde vlees en andere voeding komen afhalen aan het gebruikelijke adres in de Kapellekensstraat in Olen. Bestellen kan voortaan niet meer in de fysieke winkel, wel via de online winkel www.smaakmakers.eu of per e-mail en telefoon.

In 1982 opende vader Tony Ver Berne zijn slagerij in de Kapellekensstraat in Olen. “We gaven 39 jaar het beste van onszelf. In de loop der jaren hebben wij een zeer hechte band met onze klanten opgebouwd. Wij zijn al die klanten zeer dankbaar voor hun jarenlange vertrouwen.”

Volgens de huidig zaakvoerder Jelle Ver Berne is de overstap van de fysieke naar de online winkel een logische stap op weg naar een zekere toekomst: “Klanten kunnen via de online shop snel en eenvoudig mals vlees of gerechten bestellen, 24 uur per dag, 7 dagen op 7. De klant kiest de afhaaltijd die hem past en hoeft niet in de rij te staan. En persoonlijk contact blijft gegarandeerd, want wij zijn steeds aanwezig en staan voor iedereen klaar bij het afhalen van de producten. Dat is van essentieel belang”, aldus Jelle.

“De overgang naar een online winkel houdt ook praktische overwegingen in”, vervolgt Jelle. “Het creëert de tijd en ruimte die we nodig hebben om onze groeiende restaurant- en horecazaken, Bistro Le Paige en Tafereel in Herentals, verder te laten groeien.

Aanbod

“Afhankelijk van wat wij op die dag moeten klaarmaken voor onze horeca- en traiteurafdeling, zullen wij bepaalde vleessoorten specifiek in de kijker plaatsen. Die kunnen dan dagvers besteld worden. De klassiekers zoals amériacain, kip curry, spaghettisaus, enz. zullen echter verdwijnen.


Zoon Jelle blijft trouw aan de traditie en werkwijze van zijn vader, maar wil het verhaal van de Smaakmakers zeker stellen voor de toekomst: “Voor ons is dit nieuwe hoofdstuk een win-win situatie. Het geeft ons de tijd en ruimte die we nodig hebben om onze groeiende traiteurdienst en de horecazaken Bistro Le Paige en Tafereel in Herentals verder uit te bouwen. Al het slagerspersoneel blijft bij ons werken. Zij zullen er elke dag voor zorgen dat alle bestellingen op tijd klaar zijn, zoals de mensen dat al jaren van ons gewoon zijn.”

Iedereen kan bij Smaakmakers bestellen via www.smaakmakers.eu, maar ook per e-mail of telefoon.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*