Slagerij Zwaenepoel uit Gent is op zoek naar een gemotiveerde medewerker

Zwaenepoel is een gekende naam in Gent. De slagerij is gelegen in de Donkersteeg in Gent en kent veel succes. Bij jong en oud is de slagerij vermaard voor zijn lekker lamsvlees. Zaakvoerders Nicolas Moerman (52) en Ilse Van der Linden (50) van slagerij Zwaenepoel zijn dringend op zoek naar personeel, maar kunnen niemand vinden. Ze vragen zelfs geen ervaring en willen de kracht volledig opleiden En toch blijft hun vraag zonder gevolg ….

Er is al bijna 200 jaar een slagerij in de Donkersteeg. Aanvankelijk was het een varkensslagerij, maar in 1898 nam slager Désiré Zwaenepoel de zaak over. Sindsdien is lamsvlees de specialiteit van de winkel. Ondertussen runnen Nicolas Moerman en zijn vrouw Ilse Van der Linden al 26 jaar deze bekende slagerij.

Enthousiasme

Nicolas Moerman en Ilse Van der Linden runnen Slagerij Zwaenepoel met hart en ziel. Ze zijn al sinds juli zonder succes op zoek naar een nieuwe medewerker voor het team. Ze verwachten niet eens dat sollicitanten de nodige vaardigheden hebben. “Het is bijna onmogelijk om iemand te vinden die de de sector en het ambacht kent. Er is een gebrek aan studenten in de slagersscholen. Er is niet veel trots meer in het vak, maar daar zijn we naar op zoek.”

Het echtpaar zoekt een jonge, gemotiveerde persoon die het vak wil leren en minstens een paar jaar in de zaak wil werken. Nicolas Moerman zal de nieuwe werknemer persoonlijk opleiden, wat tocvh veelbelovend is iedereen met een culinair hart!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*