Slagerij Roland in Meise en Merchtem failliet

De slagerij Roland, met vestigingen in Meise en Merchtem, is gesloten. De eigenaars vroegen het faillissement aan. Het personeel staat versteld. Het personeel had sedert december nieuwe bazen. In de beleidsvoering moet duidelijk wat verkeerd zijn gegaan, want een faillissement aanvragen voor een goeddraaidende zaak is niet logisch.

De eigenaars hadden de goed uitgebate slagerijen in de Kerkstraat in Merchtem en de Boechtstraat in Meise pas in december overgenomen. Ze hadden al een slagerij en delicatessenzaak in de Avenue des Saisons in Elsene en in de buurt van Fort Jaco in Ukkel.

De zaken van Meise en Merchtem gingen goed. Er waren geen tekenen van problemen. De sluiting was ook een echte schok voor het personeel.

Onverwacht

“Op donderdag namen we bestellingen van klanten aan tot sluitingstijd. Het was pas toen de winkel gesloten was dat we het nieuws kregen. Niemand wist dat dit zou gebeuren. Dit getuigt van een gebrek aan respect voor het personeel en vooral voor de klanten,” aldus het ontevreden personeel. De eigenaars weigeren de pers te woord te staan. Het blijkt dat ze het faillissement hebben aangevraagd. Er is al een curator aangesteld. De activiteiten in Elsene zouden wel nog doorgaan, want die zaak zit in een andere vennootschap.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*