Ontdek de nieuwe maatoplossingen van Mettler-Toledo-weegschalen op Euroshop

METTLER TOLEDO, een topleverancier van retailoplossingen, toont zijn nieuwste producten en diensten op EuroShop 2023, ‘s werelds grootste retailbeurs, die plaatsvindt van 26 februari tot 2 maart. Op stand A45 in hal 6 kunnen bezoekers kennismaken met de oplossingen van de onderneming voor het optimaliseren van klant- en operatorprocessen, het verbeteren van duurzaamheid, het beschermen van investeringen, het implementeren van moderne kassaconcepten, het waarborgen van IT-veiligheid en het verbeteren van de efficiëntie van IT-beheer.

METTLER TOLEDO presenteert weegoplossingen voor supermarkten en hypermarkten, die snellere verkoopprocessen ondersteunen dankzij zaken zoals automatische artikelherkenning, evenals innovatieve weegtechnologie die de snelheid en het gemak van operatorprocessen verbetert, de klanttevredenheid verhoogt en wachtrijen bij de kassa’s vermindert. De onderneming richt zich ook op duurzaamheid door energiebesparende functies en modulaire upgrades en service aan te bieden om afval te verminderen, de ecologische voetafdruk te verkleinen en het winkelend publiek in staat te stellen alleen te kopen wat ze nodig hebben.

Nieuwste producten en diensten

METTLER TOLEDO toont moderne kassaconcepten die de nieuwste scannergeneraties ondersteunen, itemherkenning voor fruit en groenten bieden en on-demand labelprinting in zelfbedieningszones mogelijk maken. De oplossingen ondersteunen ook self-checkout concepten en zelfscannen met smartphones, waardoor processen bij traditionele kassa’s en self-checkouts sneller verlopen.

Platforms en data-integratie

De IT-beheeroplossingen van het bedrijf omvatten een modulair schaalbeheerplatform en moderne en efficiënte gegevensintegratiemogelijkheden, evenals beveiligingsfuncties in de applicaties en het Software Care-aanbod om de blootstelling aan bedreigingen te verminderen, bedreigingen vroegtijdig te detecteren en kwetsbaarheden snel te verhelpen.

Bezoek voor meer informatie over de weegoplossingen van METTLER TOLEDO stand A45 in hal 6 op EuroShop 2023. METTLER TOLEDO is ‘s werelds grootste fabrikant en leverancier van weegsystemen voor gebruik in laboratoria, de industrie en de levensmiddelendetailhandel, en een van de top drie leveranciers op het gebied van aanvullende meettechnologieën.

METTLER TOLEDO biedt ook ondersteuning voor de productie- en verpakkingsindustrie en is ‘s werelds grootste fabrikant en leverancier van metaaldetectiesystemen. Ga voor meer informatie over de oplossingen van METTLER TOLEDO voor de levensmiddelendetailhandel naar www.mt.com/retail.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*