Nieuwe slagerij ‘Het Vleesatelier’ opent in Mechelen

Eind april 2020 opende Rudy Andries (49) de deuren van een nieuwe slagerij in het centrum van Mechelen. Met Het Vleesatelier opent Hombekenaar de eerste fysieke winkel in de Geitestraat, na 25 jaar een mobiele slagerij op de markten te hebben uitgebaat.

“Als ik nog iets nieuws wilde doen, dan moest ik het nu doen. Als je 25 jaar lang zes dagen per week op de markt staat, kruipt dat niet in je koude kleren”, vertelt Rudy Andries. “Mijn zoon en schoonzoon zullen de markten in de toekomst verder blijven bewerken, en ik zal deze nieuwe uitdaging aangaan.
Rudy Andries opent nu de eerste bakstenen slagerij in 25 jaar…

Het openen van een bedrijf in het midden van de coronacrisis lijkt misschien gek. Maar omdat Andries niet naar de markten mocht, had hij ineens heel veel tijd om zich goed voor te bereiden op de opening van zijn beenhouwerij. “Ik had dit tijd ook nodig, maar er was meer te doen, dan ik aanvankelijk had gedacht. Daarnaast hebben we alle beschermingsmaatregelen inzake de coronacrisis natuurlijk ook op punt moeten stellen”, legt de slager uit.

Kwaliteit

In Het Vleesatelier in de Geitenstraat wil Andries zijn klanten de kwaliteit bieden die ze gewend zijn. Dat betekent huisgemaakte specialiteiten zoals hamburgers, gehaktbrood en worsten. En natuurlijk zijn handelsmerk: de de boerenpensen.

“Kwaliteit komt op de eerste plaats. En ik wil mijn klanten verleiden”, zegt Andries. “Met verleiden bedoel ik dat ik de wensen van mijn klanten wil vervullen. Als ze hun plakje ham iets dikker of iets dunner willen, kan dat. Als ze een speciaal stuk vlees willen, dan zorgen wij daarvoor. Ik wil mijn klanten, maar ook mijn producten met respect behandelen”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*