My Food: de halalsupermarkt voor iedereen

Een nieuw supermarktconcept opent op 8 augustus in Antwerpen. MyFood is een halalsupermarkt waar iedereen welkom is, ongeacht budget, afkomst of overtuiging. De supermarkt is opgevat als een authentieke markt met een eigentijds kantje en opent op 8 augustus de deuren op de Bisschoppenhoflaan in Deurne.

MyFood biedt halal voeding en heel wat Marokkaanse specialiteiten aan, maar dat is niet alles. De bedenkers van het concept vinden het belangrijk dat echt iedereen er terecht kan.

Het beste van twee werelden

“MyFood brengt het beste uit verschillende werelden samen,” aldus de store manager. “We bieden heel wat merken aan die je op de Belgische markt niet meteen vindt, maar ook de bekende A-merken. Bovendien vind je in ons assortiment voor elk budget een product op maat.” Net dat maakt MyFood anders dan bestaande halal handelszaken. “Er zijn al een aantal halal voedingswinkels, maar wij wilden met MyFood verder gaan. Daarom is het een echte supermarkt geworden waar je letterlijk àlles vindt: van voeding tot speelgoed en van onderhoudsproducten tot keukenmateriaal.

Authentiek

Het concept van MyFood vertrekt vanuit het idee van een Marokkaanse markt of soek. Een plaats waar mensen, smaken, geuren en kleuren samenkomen.Waar je met de glimlach bediend wordt. En waar iedereen boodschappen kan doen. Authentiek, maar ook eigentijds. “Uniek aan ons concept is dat MyFood een totaalbeleving biedt. De sfeer, de mogelijkheid om iets te eten of te drinken, de bakkerij en slagerij met persoonlijke bediening, de open keuken voor kookworkshops: MyFood moet echt een plaats worden waar iedereen zich thuis voelt.” Succes wordt verwacht met de halal My-Kitchen meals die speciaal voor MyFood bedacht worden door verschillende foodies uit de gemeenschap.

Gezellig

Geen stereotype promocampagne voor dit vernieuwende winkelconcept. Om een gezicht te geven aan de winkel, letterlijk, werden werknemers van MyFood voor de camera gehaald van gerenommeerd Belgisch fotograaf Charlie De Keersmaecker. Taglines voor de campagneposters zijn echte quotes van de bedienden. Zo zegt store manager Hassan: “Een supermarkt waar het thuiskomen is”, mederwerkster horeca Hajar: “De supermarkt waar mijn moeder graag winkelt – en ik ook” en slager Karim: “De geur van kruiden, van puur eten en gezelligheid”.

Toekomst


De opening van de eerste MyFood-supermarkt in Antwerpen is nog maar het topje van de ijsberg. De bezielers van het concept bekijken momenteel ook panden in andere Belgische steden alsook verdere uitbreiding naar Europese landen zoals Duitsland en Nederland. Antwerpen zal er op korte termijn een tweede MyFood-supermarkt bij krijgen. Bovendien zijn ook de diensten van MyFood afgestemd op gebruikers van nu: boodschappen kunnen online besteld worden voor afhaling in de winkel, en binnenkort behoort ook thuislevering tot de mogelijkheden.De eerste supermarkt van MyFood opent op 8 augustus de deuren op de Bisschoppenhoflaan 459 in Deurne. De eerste 1.000 bezoekers krijgen een leuke goodie bag. Volgens de coronamaatregelen is een efficiënt beurtensysteem ingesteld.
Reserveer je time slot via www.myfood.global. Bij MyFood Café kan je even uitrusten met een drankje en een lokale specialiteit. Kinderopvang wordt binnenkort voorzien, wanneer de coronamaatregelen het toelaten. De supermarkt beschikt bovendien over een comfortabele winkelruimte van 1.300m2 en een ruime parkeergelegenheid.


Dagelijks geopend van 7u tot 20u, op vrijdag tot 21u. Dinsdag gesloten.


BISSCHOPPENHOFLAAN 459 – DEURNE – WWW.MYFOOD.GLOBAL

Beelden : MyFood

7 Comments

 1. Geweest, vandaag, voelde super goed. Het begon al met prettige parking, schoongemaakte boodschappenkar en een heel vriendelijk ontvangst. Wat ik super vind zijn de brede gangen(in deze tijd hard nodig) prachtig aanbod vlees, groenten, brood en patisserie. Heel veel keuze, super lief personeel. Dikke 10, donderdag barbecueën met halal vlees😘🧡

 2. beste Hassan

  eerst vooral een dikke proficiat met de opening van uw zaak.
  ik wens u veel succes.

  is er een mogelijk dat mijn zoon Rami ( 16jaar ) vakantiewerk kan verrichten in uw winkel.

  mvg
  Samia
  tel 0491 25 07 65

 3. Beste,
  al geruime tijd zoek ik naar ROSE HARISSA van het merk BELAZU ingredients C0
  dit ingredient gebruik ik veel in de keuken kunnen jullie dit in jullie assortiment opnemen?

  met vriendelijke groeten,

  Marc

 4. vandaag voor de eerste maal.
  Heb genoten van de properheid van de winkel en de beleefdheid van het personeel.
  prachtig mals vlees, kruiden van alles wat je maar kan denken.
  Dit wordt zeker en vast onze supermarkt om boodschappen te doen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*