Mealhero lanceert kant-en-klare maaltijden

Mealhero is bekend om zijn slimme stoomoven en diepvriesdoos voor vers voedsel. Het heeft er zijn missie van gemaakt om gezond eten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Nu gaat het jonge bedrijf nog een stap verder en lanceert het zijn nieuwste product: Mealhero pannen.

“Ons doel is altijd geweest om een platform te bouwen en de go-to place te zijn voor consumenten die op een eenvoudige manier lekker willen eten,” legt Jeroen Spitaels uit. “Nu, met onze stoofschotels, maken we het nog makkelijker.

Eenpansgerechten zijn kant-en-klare gerechten die binnen 10 minuten in een pan kunnen worden gebakken en verhit. Je hebt geen Smart Steamer of een abonnement nodig. Dit maakt het product zeer geschikt voor de casual shopper die graag gezond eet, maar niet noodzakelijkerwijs 3 of 4 keer per week Maaltijdhero eet.

Twee soorten klanten

“Op deze manier kunnen we twee geweldige producten aanbieden voor twee soorten klanten: onze populaire Mealhero steamer en onze maaltijdbox voor liefhebbers van gezond, lekker eten die dit meerdere keren per week doen. Hiervoor is en blijft onze ingenieuze steamer de beste manier om eenvoudig te koken. Voor wie af en toe een snelle en gemakkelijke oplossing nodig heeft, zijn er onze “casseroles”.

Gerechten

Ook het aanbod van gerechten is aanzienlijk uitgebreid. De chefs van Mealhero hebben speciaal nieuwe recepten ontwikkeld die perfect zijn voor eenpansgerechten. “Hiermee wilden we een stap verder gaan dan de bekende paella met veel rijst of nasi goreng, maar complete en gezonde gerechten creëren in porties van 500 gram met meer dan 200 gram groenten.”

Populaire recepten zijn pittige gehaktballetjes met noedels, Gentse waterzooi met zalm, koolhydraatarme cauli tikka masala of gebakken kiprijst met gember.

Onmiddellijk klaar voor gebruik

Mealhero heeft de pannen een paar weken geleden aan een select publiek gepresenteerd om de eerste feedback te verzamelen en het hele concept te perfectioneren. “Zo hebben we gekozen voor 100% kartonnen verpakkingen, is de koppeling met onze app verbeterd en werken we zonder abonnementsformule, wat het makkelijker maakt om Mealhero uit te proberen en er vertrouwd mee te raken.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*