Ga naar uw slager in Namen met uw eigen verpakkingsdoosjes: de corporatie van de Naamse beenhouwers pleit voor zero waste

De slagerijen van de provincie Namen drukken hun klanten via verschillende communicatiemiddelen op het hart om vooral hun eigen recipiënten  mee te brengen. Stéphane de la bouch’bio in Saint-Marc trekt net vandaag meer klanten aan omdat hij het zero-afvalbeleid toepast.

Winkelen met eigen verpakkingen wordt steeds populairder. De reden: gezinnen maken zich meer en meer zorgen over het milieu en steeds meer van hen kiezen voor een “zero waste”-benadering.

Geconfronteerd met deze situatie geeft de corporatie van de Landsbond van Beenhouwers van de provincie Namen op allerlei sociale netwerken en via verschillende communicatiekanalen de klanten informeren om hun eigen recipiënten mee te brengen naar de slagerijen. “Onze ambachtslieden zullen ze met plezier accepteren”.

Binnen de Fédération Nationale des bouchers et charcutiers blijkt dat de corporatie van de provincie Namen het meest communiceert over dit onderwerp. Bron: Sudinfo.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*