Filip De Burggraeve van keurslagerij De Burggraeve-Van Moer werd uitgeroepen tot klantvriendelijkste slager van Vlaanderen. In het interview met Radio 2 vertelt hij dat hij alle klanten bij hun voornaam kent en hen ook zo aanspreekt.

Interview n.a.v. “Klantvriendelijkste slager van België “ bij de grootste familie op radio 2 !

Geplaatst door Keurslager De Burggrave-Van Moer op Woensdag 4 december 2019

“Filip nuanceert ook. “Natuurlijk moet ik in eerste instantie mijn hele team bedanken. 1500 klanten klantvriendelijk bedienen dat doe je met een heel team. Maar we doen wel allemaal ons best om de mensen te leren kennen. Soms ook op een persoonlijke manier. Weten wat er bij hen leeft, of ze onlangs een kindje kregen of er wat anders gebeurde, een sterfgeval, enz. Klantvriendelijk zijn en begrip tonen kost geen geld, maar het kan wél het verschil maken.”

Meegegeven met de pollepel

“Mijn grootvader drukte het ons telkens weer op het hart om vriendelijk te zijn. Zijn leuze was: “Beter 10 keer zwaaien, dan een keer te weinig.” . De slagerij gaat inderdaad heel lang terug. In 1897 startte mijn overgrootvader de slagerij in Haasdonk. En die passie voor vlees is ondertussen al vier generaties doorgegeven van vader op zoon. Mijn vrouw Ann en ik namen in 1997 de slagerij over en verhuisden in 2007 naar een nieuwbouw aan de overkant van de straat. Het is een mooie winkel met de klemtoon op kwaliteitsproducten, maar ook met een warm hart voor ons klanten!”