Cru opent dit najaar in Dilbeek

Crolruyt wil dit najaar zijn vierde CRU-markt, de premium versmarkt van de Colruyt Group, openen in de voormalige brouwerij Eylenbosch in Dilbeek ( grens van Itterbeek met Schepdaal). De versmarkt is al lange tijd gepland, maar stuitte het afgelopen jaar op tal van hindernissen.

De Groep Colruyt wil in het begin van de herfst een nieuwe Cru-versmarkt openen. Cru wordt ondergebracht aan de westelijke rand van Brussel in de voormalige, gerenoveerde brouwerij Eylenbosch in Dilbeek. De winkel zou “een complete Cru-ervaring” bieden, met alle ambachtelijke belevingsvormen – van kaas tot vis – en ook het Cuit-eethuis.

Er is nog geen vergunning, maar die zal naar verwachting in mei of juni bekomen worden. De opening is gepland voor het begin van de herfst, zodat de winkel al een tijdje operationeel is voor de drukke eindejaarsperiode. Het Cru-team van de Groep Colruyt is al bezig met de aanwerving van personeel. Zij zullen voorlopig elders worden opgeleid. De inrichting van de nieuwe winkel wordt voorbereiding.

Plannen voor de winkel liggen al enige tijd op tafel, maar die werden keer op keer uitgesteld. De inkom tot de winkel was aanvankelijk een probleem, en ook de buurtbewoners hadden bezwaren tegen de oorspronkelijke plannen geuit. Initieel zou de winkel in 2021 al klaar zijn, maar door al die hindernissen geraakte de opening serieus uitgesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*