Brasvar varkensvlees brouwt eigen bier

Op demonstraties merkten de bedrijfsleiders van Brasvar dat het vlees het allerbeste smaakte met een artisanaal biertje van hoge gisting. Ze gingen een samenwerking aan met Let It Beer en brouwden hun eigen tripel.

Brasvar-varkensvlees is populair bij ambachtelijke slagers, professionele koks, amateurkoks en consumenten die op zoek zijn naar authentiek, ouderwets varkensvlees. “Op beurzen, netwerkevenementen, demonstraties en Brasvar-cafés hebben we gemerkt dat een hooggegist artisanaal bier perfect past bij onze Brasvar en Brasvar-charcuterie”, zegt Angelique Dobbels, die samen met Kristof Verschelde het bedrijf leidt. “Dat is waarom we besloten ons eigen bier te maken. Wat oorspronkelijk een bier was met een zorgvuldig geselecteerd etiket, werd volledig vernieuwd met de creatie van een origineel recept en een trendy fles.”

https://www.facebook.com/101288268641374/videos/254755479435428

Angélique en Kristof met geert De Paepe

Voor de ontwikkeling deden Angélique en Kristof een beroep op de kennis en ervaring van Geert De Paepe van Let It Beer in Gent. Voor Angélique en Kristof was dit een zeer aangename samenwerking: Angélique is immers een geschoold brouwer en Geert is de neef van Kristof.

Met Brasvar breidt Let It Beer zijn gamma uit met een traditionele tripel van hoge gisting. De knowhow van Let It Beer zorgt ook voor een goede distributie en marketing van het Brasvar-bier.

www.letitbeer.be en www.brasvar.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*