Bon’Ap opent een filiaal aan de Oostendelaan in Middelkerke

Bon’Ap opent een filiaal aan de Oostendelaan in Middelkerke. Het Zee Shopping Centre ligt in de buurt van enkele grote campings in Middelkerke. Die vakantiegangers frequenteren tijdens de zomer graag dit soort winkels . Bon”Ap verwacht dan ook veel meer bezoekers tijdens de zomer dan tijdens de winter.

“Dit is onze eerste Bon’Ap die het seizoen meemaakt en we verwachten dat de verkoop in de zomer en in de winter heel verschillend zal zijn”, zegt Wim Vanslambrouck, regiomanager van Bon’Ap Middelkerke. “Tijdens de zomerperiode en de lange weekends hebben we extra aandacht voor toeristen, daarom zal de winkel vanaf Pasen tot 15 augustus ook op zon- en feestdagen open zijn, van 9 tot 12.30 uur.

Bon’Ap zal een slagerijafdeling aanbieden met een aanbod vers vlees en worsten, evenals een ruim assortiment kant-en-klaarmaaltijden. Salades en broodjes zullen ook verkrijgbaar zijn. Soepen en desserts maken ook deel uit van het assortiment dat in Middelkerke beschikbaar zal zijn. Er komt binnenkort ook een winkel in Bredene. Er wordt nog veel personeel gezocht.

www.bonap.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*