Bibac+ wordt vervangen door Contactdagen voor de voedingsretail

NIEUW CONCEPT – NIEUWE LOCATIE – NIEUWE DATUM voor de Contactdagen voor de voedingsretail : 23 – 24 oktober 2022 in de Nekkerhal in Mechelen.


De wereldeconomie davert op haar grondvesten. Na een wereldwijde pandemie, kennen we een zeer fikse energiecrisis gekoppeld aan productschaarste waardoor prijzen exploderen. Kostenbesparing / kostenbewust ondernemen wordt voortaan met dikke letters geschreven. Om Bibac + aan te passen aan deze nieuwe uitdagingen, transformeren wij het event naar een nieuw concept. Contactdagen voor bakker, slager, traiteur, vis- en kaashandel, kortom de voedingsretail, zijn het antwoord op de uitdagingen van morgen.


Kostenbesparing op personeel, tijd en valuta zijn essentieel voor het nieuwe concept.


Op zondag 23 en maandag 24 oktober kan u van 13u00 tot 20u00 de gehele detailhandel sfeervol ontmoeten en commerciële onderhandelingen aanknopen.
All-in-stand-formules op 12m², 24m² of 48m² – met respect voor uw bedrijfsimago – zijn de vertaling van kostenbewust ondernemen.De medewerking van Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs staat garant voor een professionele invulling van deze Contactdagen; demo- en wedstrijdruimtes vervolledigen dit vakevent.

Meer info & beursplan op de website www.contactdagen.be of via mail info@contactdagen.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*