Ontvang gratis kaarten voor IFFA 2019

Toonaangevende internationale bedrijven presenteren van 4 tot en met 9 mei hun nieuwste technologieën tijdens IFFA 2019 in Frankfurt am Main. Daarbij geven ze informatie over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de vleesverwerkende industrie, zoals procesoptimalisatie, digitalisering en het waarborgen van een grotere voedselveiligheid. Oplossingen hiervoor zijn van cruciaal belang.

Ga gratis naar IFFA 2019

Meer dan 1.000 internationale exposanten, waaronder een 25 tal Belgische bedrijven, zullen op de IFFA 2019 vakbeurs opnieuw de laatste nieuwigheden en innovaties binnen de branche presenteren.

Als lezer van Food & Meat kan u uw gratis toegangsticket (dagticket) via e-mail aanvragen.

20 gratis dagtickets

Om uw gratis ticket te ontvangen dient u een mailtje te sturen aan kristof.nelis@belgium.messefrankfurt.com met als onderwerp “gratis IFFA dagticket – Food & Meat”. U krijgt dan via e-mail een code toegestuurd die u online kan omwisselen in een dagticket.

Gedurende de beurs verlenen deze tickets, indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, eveneens gratis transport met het openbaar vervoer in Frankfurt am Main (RMV netwerk).

Uw reis naar Frankfurt – op 1 dag heen & terug met de ICE treinen!

Dankzij de rechtstreekse ICE-hogesnelheidstrein is een beursbezoek nu op 1 dag mogelijk. 4x per dag spoort er een ICE tussen Brussel Zuid en Frankfurt am Main. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en bereikt Frankfurt om 09h30. De laatste directe terugreis is mogelijk om 18h29 en komt aan te Brussel om 21h30. Voor meer informatie kan u terecht op de website www.nmbs.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*