Alimentaria FoodTech vindt plaats in 2023

Alimentaria FoodTech bereidt zijn volgende editie in september 2023 voor. Doel is een evenement met een breder en internationaler aanbod te bieden om zo het referentiepunt te blijven voor de voedingsmiddelen- en drankensector op het gebied van technologie, apparatuur en ingrediënten.

Het organisatiecomité van de vakbeurs, dat bestaat uit bedrijven en de belangrijkste brancheorganisaties, heeft ingestemd met de wijziging van de data, die een betere positionering op de internationale beurskalender mogelijk maakt.

Nieuwe data: 26 tot 29 september 2023

Met de nieuwe data, van 26 tot 29 september 2023 in de Gran Via van de Fira de Barcelona, wil de vakbeurs haar waardepropositie garanderen en versterken, de internationale deelname verhogen in een omgeving zonder mobiliteitsbeperkingen, haar commerciële aantrekkingskracht behouden en een zo hoog mogelijke vertegenwoordiging bereiken. De belangrijkste verenigingen en instellingen van de industrie hebben deze beslissing gesteund, waaronder Amec, de geïnternationaliseerde Spaanse vereniging van industriële bedrijven, die ook een strategische partner van de vakbeurs is om haar internationale positionering te versterken.

Netwerking

Alimentaria FoodTech zal voortdurend in contact blijven met de industrie. De vakbeurs bereidt een reeks contact- en netwerkevenementen voor met verschillende sectoren via digitale en persoonlijke formats met als doel haar bijdrage als zakenplatform te versterken. Sommige van deze activiteiten zullen al plaatsvinden tijdens de vakbeurs Alimentaria & Hostelco in april 2022.

Het evenement zal zijn industriebrede bereik behouden om oplossingen te presenteren voor de hele waardeketen van voedsel en dranken door middel van een aanbod van verwerking, ingrediënten, verpakking, industrie 4.0, voedselveiligheid, koeling, logistiek en ondersteunende producten en diensten.

De editie van dit jaar stond gepland voor oktober en viel samen met Hispack, dat naar mei 2022 verhuist.

Bron: Alimentaria

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*