
Advertorial
Een instapmodel weegschaal met geavanceerde technologie
METTLER TOLEDO introduceert de eerste Basic winkelweegschaal met [...]
What’s Cooking Group, voorheen bekend als Ter Beke NV, heeft een minnelijke schikking getroffen met de beurswaakhond (FSMA). Als onderdeel van de schikking betaalt What’s Cooking Group een boete van 200.000 euro. De zaak draait om de manier waarop het […]
Meat Expo 2023 is dé vakbeurs voor de Belgische slagersgemeenschap gericht op innovatie in ambacht en ondernemerschap. Het evenement wil informatie en ideeën aanreiken voor slagers en hun medewerkers om het verschil te blijven maken en te voldoen aan de […]
De vleesconsumptie, met name van rood vlees, zou naar verwachting stabiliseren in de westerse landen, terwijl de bevolkingsgroei en de toegenomen koopkracht in de rest van de wereld de vraag wél zal opdrijven. Elk individu in 2032 zou gemiddeld 700 […]
Het Oost-Vlaamse voedingsbedrijf What’s Cooking, vroeger bekend als Ter Beke, wordt momenteel geconfronteerd met uitdagingen om voldoende tomaten te vinden voor hun lasagneproductie. Ook de aanvoer van varkensvlees vertoont volgens CEO Piet Sanders een “structurele” daling. What’s Cooking? is een […]
Copyright © 2023 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes
Our website uses cookies to provide you the best experience. However, by continuing to use our website, you agree to our use of cookies. For more information, read our Cookie Compliance Privacy
WordPress in meerdere talen met WPML