Derde Butcher Store opent in het Zuid te Antwerpen

Na de twee Butcher Stores in Hove en in Antwerp City Brewery opende meester-slager Luc De Laet zijn derde slagerswinkel. Opnieuw in Antwerpen, maar nu wel in de Museumstraat op het Antwerpse Zuid. Het assortiment van deze slagerij is – zoals we het van De Laet & Van Haver verwachten – breed en verfijnd, gaande van kwaliteitsvlees, over bereide gerechten, eigen charcuterie, tapas tot een selectie lekkere wijnen.

De slagerij in haar essentie weergeven is al langer de missie van De Laet & Van Haver. “We zullen deze lijn volledig doortrekken in onze nieuwe winkel. Dit betekent: de zestien uitstekende Europese vleesrassen in de kijker stellen, een breed assortiment varkensvlees aanbieden, naast een interessante selectie gevogelte en een smakelijk assortiment ambachtelijke vleeswaren, allemaal geproduceerd in onze eigen slagersatelier.”

De slagerij in Antwerp City South neemt de bewoners mee op een ontdekkingsreis doorheen de ambachtelijke wereld waar puurheid en kwaliteit voorop staan.

Vakmanschap

“Net als in andere slagerijen doen we het met een glimlach en een flinke dosis rock’n’roll”, gaat hij verder. Maar buiten dat vindt u in de nieuwe luxe slagerij niet alleen vlees en charcuterie. “We verkopen ook zelfgemaakte gerechten, verse truffels, heerlijke tomatensaus, olijven of een goede fles wijn. We hebben veel en goede connesties met de hotel- en gastronomische sector: van daaruit krijgen we informatie over nieuwe producten en proberen we die daarop ook aan te bieden in onze winkels.”, aldus De Laet

Plan dat eventjes op zich liet wachten

“Het plan om op het Antwerpse Zuid een vestiging te openen was al langer een optie die we overwogen. Maar we gaven voorrang aan het voorstel van De Koninck. Daarom ging de slagerij in de Antwerp City Brewery eerst open. Vandaag, drie jaar later, vind ik dat het tijd is om deze opportuniteit in het Antwerpse Zuid aan te pakken. Hier is nood aan een kwaliteitsslagerij”, zegt Luc De Laet. “Er zijn hier nauwelijks nog slagers. We willen dat onze bewuste en ongeëvenaarde smaakbeleving zo dicht mogelijk bij elke inwoner van Antwerpen wordt gebracht. Er is ook een takeaway tot 20 uur ‘s avonds. “

Museumstraat 15Museumstraat 15, 2000 Antwerpen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*