Groen licht voor fusie van Franky Fresh Food en UpFresh

De familiale groothandels in verse voeding, Franky Fresh Food en UpFresh, hebben groen licht gekregen om door te gaan met hun aangekondigde fusie. In het voorjaar kondigden de familie Depuydt (UpFresh) en de familie Naessens (Franky Fresh Food) hun intentie aan om hun krachten te bundelen en één groep te vormen. Zoals wettelijk vereist, werd de procedure opgestart bij de Belgische mededingingsautoriteit om aan alle gebruikelijke voorwaarden te voldoen. De autoriteit heeft onlangs een positief advies uitgebracht!

Daarmee is de goedkeuring van de fusie officieel een feit. De fusieplannen omvatten ook de twee hubs van Franky Fresh Food in Dessel en Huizingen. De nieuwe groep bestaat uit zeven vestigingen, meer dan 400 medewerkers en 120 jaar ervaring en ondernemerschap. Beide families kijken vol vertrouwen naar de toekomst.

Breed en kwalitatief hoogstaand productgamma én goede service

“Naast trots voelen we nu vooral de drive om dit mooie project met de grootste zorg concreet vorm te geven. Met de schaalvoordelen, synergieën en opportuniteiten op verschillende vlakken brengt deze fusie alleen maar positieve ontwikkelingen voor klanten, leveranciers en medewerkers”, aldus Kurt Depuydt. “De ambities zijn groot maar gezond, en we blijven uiteraard de vertrouwde partner voor een breed en kwalitatief hoogstaand productgamma met een uitstekende service,” voegt Veerle Naessens toe.

Voortbouwend op de sterke punten en lokale wortels van elke partij, kan het echte werk nu beginnen. Alle belanghebbenden zullen op de hoogte worden gehouden tijdens de realisatie van deze ambitieuze samenwerking.”

Info: http://upfresh.be/ & https://www.franky-quality.be/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*