BAMST Symposium: Ontmoet de Belgische Vleesonderzoekers

De Belgische Vereniging voor Vleeswetenschap en Technologie (BAMST) is verheugd het komende BAMST Symposium aan te kondigen, gepland op 7 december 2023. Dit evenement dient als een uniek platform voor onderzoekers, professionals uit de industrie, overheidsvertegenwoordigers en docenten die toegewijd zijn aan het bevorderen van de vleeswetenschap en -technologie, inclusief alternatieve vleesproducten. Het symposium heeft als doel het faciliteren van samenwerking, het delen van kennis en netwerken tussen experts op dit gebied.

Het primaire doel van het BAMST Symposium is het samenbrengen van onderzoekers en individuen uit verschillende sectoren, waaronder de academische wereld, industrie, overheid en onderwijs, die betrokken zijn bij de studie van vlees en vleesalternatieven. Dit evenement biedt een uitstekende gelegenheid voor zowel doorgewinterde experts als jonge onderzoekers om hun lopende onderzoek op het gebied van vleeswetenschap en -technologie te presenteren en te bespreken.

Hoogtepunten van het programma

Het definitieve programma, inclusief de lijst van sprekers en hun onderwerpen, zal beschikbaar zijn op 7 november, zodat deelnemers een uitgebreid overzicht hebben van de werkzaamheden van de dag.

Vooraanstaande sprekers zullen een presentatie geven over de huidige trends en vooruitgang in de vleeswetenschap en -technologie. Onderzoekers krijgen de kans om hun bevindingen te delen door middel van zowel formele presentaties als presentaties, wat discussie en samenwerking binnen de gemeenschap bevorderd.

Oproep voor abstracts

Abstracts kunnen tot 27 oktober worden ingediend. Als u geïnteresseerd bent in het presenteren van uw onderzoeksresultaten op het BAMST Symposium, stuur dan uw abstract naar Marijke Aluwé via Marijke.Aluwe@ilvo.vlaanderen.be. Abstracts moeten in het Engels zijn en mogen niet langer zijn dan 500 woorden (exclusief de titel en informatie over de auteur). Auteurs worden ruim van tevoren geïnformeerd of hun abstract is geaccepteerd voor presentatie, hetzij als poster, een korte (15 minuten) mondelinge presentatie, of een langere (30 minuten) spotlight presentatie.

Online delen van presentaties

Na afloop van het symposium worden alle presentaties online gedeeld, mits goedkeuring van de presentatoren. Dit zorgt ervoor dat de waardevolle kennis en inzichten die tijdens het evenement zijn gedeeld, ten goede blijven komen aan de bredere wetenschappelijke en industriële gemeenschap.

Registratie

Deelname aan het BAMST Symposium is gratis, maar verplicht. U kunt zich voor 2 december online registreren voor dit evenement. Voor vragen of hulp bij registratie kunt u contact opnemen met Marijke Aluwé via marijke.aluwe@ilvo.vlaanderen.be.

Kom naar het BAMST Symposium en verdiep u in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vleeswetenschap en -technologie en stimuleer samenwerking tussen onderzoekers, professionals uit de industrie en andere belanghebbenden. Dit is een kans om met elkaar in contact te komen, te leren en bij te dragen aan de groei van dit dynamische vakgebied. We kijken uit naar uw deelname!

BAMST Symposium: Ontmoet de Belgische Vleesonderzoekers

Datum: 7 december 2023, 13:00 – 17:00

Locatie: ILVO-DIER, Scheldeweg 68, Melle

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*