Franky Food Fair in thema van 1001 nacht

Graag nodigt Franky Fresh Food u uit op de jaarlijkse Franky Food Fair in de Ghelamco Arena te Gent, die plaats vindt van maandag 16 tot donderdag 19 oktober. Noteer deze niet te missen datum met stip in uw agenda!

De vele fabrikanten die Franky Fresh Food vertegenwoordigt, zullen u verwelkomen met tal van herfst- en eindejaarsproducten, inspiratie en nieuwigheden. Dit kan u helpen om een aantrekkelijk assortiment en eindejaarsmenu samen te stellen. Zij zorgen ook voor extra creativiteit in het assortiment kazen.

Laat u culinair verwennen

Traditiegetrouw zullen de studenten van Ter Groene Poorte samen met Gourmet Invent u laten genieten van hoogstaande catering, dit zowel bij de ontvangst als na uw bezoek aan de beurs in het restaurant. Laat u verwennen door hun creaties.

1001 Nacht

Qua decoratie werd dit jaar gekozen voor  ‘1001 Nacht’. Laat u onderdompelen in de sfeer van het Midden-Oosten; een prachtig thema vol kleuren en effecten. Het zorgt voor een leuk extraatje waar u met enkele originele accenten deel kan van uitmaken.

Wilt u er graag bij zijn, stuur dan een mailtje naar marketing@franky.be

Foto: Het Ghelamco is the place to be!

(foto’s: unsplash, wikimedia commons)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*