Slagerij Vandecruys behaalt 15 Awards op Eurobeef 2023

Patrick Haesendonckx en Liesbeth Mertens kijken tevreden terug op Eurobeef 2023. Het ondernemersechtpaar uit Geel, België, behaalde een indrukwekkende buit van 15 medailles voor hun vleeswarenproducten op de prestigieuze branchewedstrijd.

Eurobeef zet het slagersambt, de passie voor het vak en de beheersing van kennis in de kijker. Patrick Haesendonckx en Liesbeth Mertens hebben alle reden om trots te zijn, want Slagerij Vandecruys uit Geel behaalde een aanzienlijk aantal onderscheidingen tijdens de vleeswarenwedstrijd.

“We zijn enorm trots op onze prestatie, met in totaal 4 gouden medailles, 7 zilveren medailles en 4 bronzen medailles. Deze erkenning is een bewijs van ons vakmanschap en we zijn ons toegewijde team dankbaar dat vol ongeduld de resultaten van onze producten heeft afgewacht,” merkten ze op. “Door de creatie van zelfgemaakte producten proberen we ons te onderscheiden binnen onze industrie, en deze erkenning is een bevestiging van onze toewijding aan ons werk.”

Slagerij Vandecruys heeft vier fysieke winkels (Geel Ten Aard, Geel Larum, Kasterlee en Mol Achterbos), naast een moderne online winkel waar klanten gemakkelijk hun producten kunnen bestellen.

Ga voor meer informatie naar http://www.slagerijvandecruys.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*