Jong koppel Rommel-Coene opent slagerij in Loppem, waar voorheen slagerij Maertens was

Michiel Rommel en Michelle Coene, een pasgetrouwd stel, hebben een nieuwe slagerij en delicatessenzaak “De Loppemerie” geopend op de locatie waar voorheen slagerij Maertens gevestigd was, aan de Rijselsestraat in Loppem. Het koppel, beiden 22 jaar oud, heeft de winkel een frisse make-over gegeven en is enthousiast om hun onderneming te starten. De winkel biedt een verscheidenheid aan producten die typisch zijn voor een traditionele slagerij, met een focus op bereide gerechten, meeneemmaaltijden en vers vlees.

Het idee voor de slagerij is ontstaan vanuit Michiel’s achtergrond als slager en Michelle’s achtergrond als hairstylist. Michelle moest van carrière veranderen door allergieën en ging werken in een slagerij in Pittem, waar ze Michiel leerde kennen. Uiteindelijk besloten ze hun eigen winkel te openen en kozen voor de Rijselsestraat vanwege de gunstige ligging.

Loppemerie

De naam van de winkel, “De Loppemerie”, is een creatieve combinatie van hun familienamen. Het koppel is van plan om een deel van het vlees rechtstreeks van de boerderij van Michiel’s vader in Zedelgem te betrekken. Het gaat dan over rundvlees van het het witblauwe ras.

De grote opening van De Loppemerie is gepland voor 11 augustus, met een feestweekend van 11 tot 13 augustus met versnaperingen en cadeaus voor bezoekers. Na het openingsweekend is de winkel elke dag geopend, behalve op donderdag en zondagmiddag.

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.deloppemerie.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*