60 jaar Willy Naessens Group vieren met magie, spektakel en verwondering

Willy Naessens Group, waarvan ook een aantal voedingsbedrijven zoals Franky Fresh Food (met het huismerk Bourgon) deel uitmaakt, vierde zopas uitgebreid haar diamanten jubileum. Tijdens drie verschillende dagen werden klanten (zowel uit de bouw als uit de food), leveranciers en personeel ontvangen om een duik te nemen in de Willy Naessens Group en de magie van Willy Naessens te ontdekken. Aan sfeer en magie was er afgelopen week geen gebrek in Wortegem-Petegem, al 60 jaar de thuisbasis van de Willy Naessens Group. Zo’n 4.500 gasten werden getrakteerd op een portie onweznlijke magie, spektakel en verwondering.

Als geschenktip werden een aantal goed doelen naar voor geschoven die Willy Naessens nauw aan het hart liggen, o.a. Villa Zomernest, Fonds Sofhea-CRUH – KU Leuven en Koninklijk Werk IBIS. Samen werd er maar liefst iets meer dan € 66.000 ingezameld en dat bedrag stijgt nog steeds.

Willy Naessens Experience

Foto: De gasten konden door de 40 bedrijven heen vliegen

De avond ging van start met de Willy Naessens Experience. Een unieke kijk binnen de muren van het hoofdgebouw en de nieuwe aluminium schrijnwerkerij. Met de koets draafden de gasten langs de hoofdzetel van de Willy Naessens Group. Daar konden ze een blik werpen op het verleden en de toekomst van de Group. In de aluminium schrijnwerkerij werden de gasten ondergedompeld in de wereld van duurzaamheid en vernieuwing. Daarna konden ze, letterlijk, vliegen door de 40 bedrijven van de Willy Naessens Group.

De koetsrit eindigde aan de Stoeterij van Willy Naessens waar er nog meer verrassingen stonden te wachten. Na een bezoek aan de Stoeterij werden de gasten uitgenodigd voor de receptie met een spectaculaire paardenshow en vervolgens de Willy Naessens Dinnershow.

Dinnershow

Willy Naessens nam aan het begin van de avond een moment om zijn rechterhand, Dirk Deroose, te bedanken voor zijn inzet en toewijding voor het bedrijf. Maar ook om zijn klanten, leveranciers en personeelseden te bedanken voor hun loyaliteit. Tijdens de dinnershow werden de aanwezigen getrakteerd op een stevige portie sensatie met onder andere een verbluffende goochelshow van illusionist Hans Klok, een uitmuntende musical met Willy Naessens-imitator Walter Baele en ongeziene dansacts.

Willy bedankt Dirk Deroose

10 geboden

Uiteraard liet Willy Naessens zijn klanten, leveranciers en personeelsleden niet met lege handen naar huis gaan, hij schonk iedereen een gesigneerd exemplaar van zijn nieuw boek “Mijn 10 geboden”, de ondernemers- en levenslessen van de topindustrieel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*