‘t Beenhouwerietje in Roeselare gaat binnenkort weer open

De authentieke ambachtelijke slagerij ‘t Beenhouwerietje in de Spanjestraat in Roeselare heropent op vrijdag 5 maart 2023 na anderhalve maand gesloten te zijn geweest vanwege ernstige gezondheidsproblemen van de beenhouwersvrouw Ria Bosch. Slager Frank Goossens overwoog aanvankelijk een definitieve sluiting, maar besloot daartegen omdat de zaak alles voor hem en zijn vrouw betekent.

De winkel is al 28 jaar een begrip in de buurt en Frank heeft door de jaren heen een sterke band opgebouwd met zijn klanten. Ondanks de moeilijke periode die hij en zijn vrouw doormaken, is Frank vastbesloten de draad weer op te pakken en het harde werk van de afgelopen decennia niet verloren te laten gaan. Hij zal worden bijgestaan door zijn personeel en zijn twee kinderen, die een handje helpen in de winkel. Frank is dankbaar voor de steun die hij van zijn klanten heeft gekregen en kijkt ernaar uit hen opnieuw van dienst te zijn.

1 Comment

  1. Ik ben reeds lang klant in het beenhouwerietje bij Frank
    Helaas klopt de foto niet van bij deze zaak , ook is het al enkele weken terug open hoor

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*