Spar-supermarkt De Linde met mooie gerenoveerde slagerij en duurzame koeling

De Spar-supermarkt De Linde op de markt in Maldegem heropende donderdag 23 februari zijn deuren nadat de winkel de voorbije drie weken volledig werd gerenoveerd tot een duurzame zaak.

“De winkel was verouderd en voldeed niet meer aan de huidige energienormen die we binnen Colruyt Group hanteren”, zegt Nele Soenen. Samen met haar man Mike Goeteyn runt Nele de Spar-winkel in hartje Maldegem. Ze zijn dolblij met hun vernieuwde zaak. “We willen recht doen aan het groen in het Spar-logo, dus de verbouwing was broodnodig. Het gebouw werd volledig gestript. Zowel het exterieur als het interieur werden volledig vernieuwd. Met onder andere een moderne en milieuvriendelijkere koelinstallatie, nieuwe koelkasten met deuren en nu ook zonnepanelen op het dak. De winkel is daardoor een pak energiezuiniger.”

Foto: Mike Goeteyn runt samen met zijn vrouw Nele Soenen de Spar in maldgem!

Maar ook het interieur onderging een transformatie. “Klanten kunnen nu winkelen in een ruime, open winkel waar de producten logisch en overzichtelijk zijn uitgestald”, zegt Nele.

Slagerij waar alle vlees zijn unieke plaats heeft

“In de nieuwe slagersafdeling hebben we elk stuk vlees een eigen plaats kunnen geven. Iets waar ik vanuit mijn opleiding als slager erg blij mee ben”, zegt Mike Goeteyn. “En het assortiment producten dat snel kan worden meegenomen is veel uitgebreider dan voorheen.”

Maar wat voor Mike, Nele en hun team cruciaal blijft, is het familiale karakter van de winkel. “Als jong, dynamisch gezin met een tiener vinden we het huiselijke gevoel heel belangrijk”, zegt Nele. “Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor informatie en advies, maar we maken ook graag tijd voor een gewone babbel.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*