Nieuwe marinades van Raps die het BBQ-seizoen aankondigen

Twee nieuwe Magic Marinades van kruidenexpert RAPS beloven een smaakvol barbecueseizoen 2023: de appel-hibiscus-variant brengt fruitig-frisse smaken, terwijl de gebraden kip-variant garant staat voor gebakken, pittige vleesvibes. De twee nieuwe toevoegingen vullen het 40-koppige smaakassortiment aan, die allemaal palmolievrij en etiketvriendelijk zijn, zodat de consument zin krijgt in nieuwe en spannende smaakavonturen.

De appel-hibiscusmarinade doet met zijn fruitige noten perfect denken aan de smaak van de zomer. De innovatie van de RAPS-smaakexperts combineert appelpoeder en gemalen hibiscusbloesem met pittige zwarte komijn, gerookt zout en paprikapoeder en een vleugje sinaasappelolie. De smaakmaker is ideaal voor het marineren van gegrilde specialiteiten van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en lam, maar ook vis en groenten. De tweede creatie – gebraden kip stijl – is gebaseerd op de onweerstaanbare smaak van gebraden kip en bevat paprika, kerrie, rozemarijn en chili smaken. Deze marinade is ideaal voor gevogelte en gemakspecialiteiten.

Perfecte resultaten en gebruiksgemak

De twee nieuwe toevoegingen aan het RAPS-assortiment zijn marinades in pure olie met kruiden en specerijen die homogeen zijn verdeeld. Ze zorgen voor een glanzend, fris en smakelijk uiterlijk en helpen de smaakvolle sappen in te sluiten. Bovendien zijn ze palmolievrij en bevatten ze geen additieven, allergenen of gistextracten die op het etiket moeten worden vermeld, en zijn ze verkrijgbaar in gebruiksklare verpakkingen van 2,5 en 4,5 kg.

Jochen Birkert, productmanager bij RAPS, zegt: “Met ons veelzijdige Magic Marinade-assortiment is het eenvoudig om variatie aan te brengen in de vleestoonbanken en voor elke smaak iets te garanderen. Onze twee nieuwe marinades weerspiegelen de barbecuetrends van dit jaar: nieuwe en vertrouwde smaken naast spannende nieuwe innovaties.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*