Noteer met stip in uw agenda: Meat Expo 2023 (24-27 september 2023)

Meat Expo is 4 dagen lang een inspirerend en sfeervol forum waar het ambacht, de passie voor het vak en de stielkennis centraal staan. Gelijktijdig vinden in Kortrijk Xpo ook de bakkersbeurs Broodway en de delicatessenbeurs Taste of Tavola plaats.

Meat Expo vindt plaats in de Xpo-hallen te Kortrijk. Deze beurs voor slagers, spekslagers en traiteurs biedt volop inspiratie aan de professionelen. Bovendien is het de plaats om contacten te leggen en te netwerken.

Op deze gezellige beurs ontdekken slagers en hun medewerkers leveranciers en nieuwe partners, nieuwe producten, technieken en trends. Het programma omvat ook een groot aantal nevenevenementen. En dat gaat verder dan de slagerijsector.

Broodway en Taste of Tavola

Broodway valt opnieuw samen met de slagersvakbeurs en voor de tweede keer, met de delicatessenbeurs Taste of Tavola. Dit maakt het gemakkelijk om ideeën op te doen en ervaringen uit te wisselen met collega’s uit andere segmenten van de voedingssector, “want kennis en inspiratie opdoen, nieuwe smaken en producten uitproberen, vrienden maken, beleven en plezier maken, genieten van contacten met collega’s, maar vooral de gezelligheid smaken, dat is het centrale doel van Meat Expo”, aldus de beursorganisatoren.

Innovation Award

De Innovation Award zet de beste innovaties in de schijnwerpers en vormt een uitstekende basis voor nieuwe ontwikkelingen. Onze deskundige jury zal de Innovation Award 2023 uitreiken voor de beste innovaties in de food en non-food sector. Als bezoeker kunt u ook stemmen en mee beslissen welke innovatie de publieksprijs krijgt”, aldus de beursorganisatoren.

Demo’s en Eurobeef-wedstrijden

De vakwedstrijden die het vakmanschap de aandacht geven die ze verdient zijn de Eurobeef Vakwedstrijden, de Officiële Meesterschapswedstrijd, het Gouden Mes, enz…. U kunt de beste creaties van topprofessionals uit de sector bewonderen in een schitterend programma van demonstraties en prestigieuze wedstrijden. Op Meat Expo ontdekken professionals aldus de nieuwste innovaties en trends. Dit is een unieke kans voor zowel doorgewinterde ondernemers als nieuwe bedrijven om te weten te komen wat er in de sector gebeurt.

Samen met Broodway, de slagersvakbeurs Meat Expo en het premium foodaanbod Taste of Tavola biedt Kortrijk Xpo zes beurshallen vol inspiratie en innovatie.

‘Data & Openingstijden:

Zondag 24 september 2023 – 10:00 tot 18:00

Maandag 25 september 2023 – 10:00 tot 18:00

Dinsdag 26 september 2023 – 10:00 tot 18:00

Woensdag 27 september 2023 – 10:00 tot 18:00.


Locatie:

Kortrijk XpoDoorniksesteenweg 2168500 Kortrijk.

Datum: Broodway – 24-25-26-27 september 2023 | Kortrijk Xpo

Bezoek hier de website van Meat Expo

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*