Juicy Marbles bereidt het grootste stuk plantaardig vlees, ooit gemaakt

Juicy Marbles uit Slovenië heeft naam gemaakt in de wereld van het plantaardige vlees met zijn hele biefstuk en presenteert nu een hele lende op basis van soja en tarwe met een gewicht van 700 gram.

Juicy Marbles beschrijft zijn hele lende als “het grootste stuk plantaardig vlees ooit gemaakt”. Het malse plantaardige product is klaar om te worden gesneden, grillen of gefrituurd, waardoor het een uiterst veelzijdige toevoeging is aan elk recept. ‘van een culinaire blogster die het product gratis testte, weten we dat het smaakt naar vlees en ruikt naar vlees. En toch is het gemaakt van soja. Echt indrukwekkend!

Meer informatie op www.juicymarbles.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*