Leisele bezit een nieuwe traiteurzaak: Exquise

Sedert 1 december 2023 is er de Izenbergestraat in Leisele een traiteurzaak. Michel Vanwijnsberghe droomde ervan. Vandaag is zjn partner Sophie Laridon (52) zijn steunpilaar bij de verwezenlijking van deze droom!


Voor Michel is dit een nieuwe professionele uitdaging. Hij opende deze traiteurservice in Leisele. Tijdens piekmomenten, bijvoorbeeld aan het eind van het jaar, zal Sophie hem bijstaan. Zij blijft wél verder werken in de immo-sector. “Ik heb 16 jaar lang mijn eigen bedrijf gehad in de evenementenbranche”, legt Michel uit. “Daarom ben ik vaak in contact gekomen met de horeca. Maar ik ben ook een hobbykok. In feite ben ik verzot op koken. Daarom besloot ik een traiteurdienst te openen in ons huis in de Izenbergestraat: Visgerechten, zeevruchten, tapas, aperitiefgerechten, warme kreeftbereidingen, huisgemaakte Noordzeekrabkroketten, …….. Alles wat we op tafel zetten is bereid met verse producten.”

Tuinhuis


Enige tijd geleden hebben we ons tuinhuis omgebouwd tot een professionele keuken. We willen seizoensgebonden werken en afwisseling brengen in ons aanbod. Ik ben nu 54 jaar oud en dit is een droom die uitkomt,” voegt Michel eraan toe. Ik kan niet wachten om mensen te laten proeven van mijn creativiteit en passie.

Exquise catering, Izenbergestraat 22C, Leisele – 0494 67 65 97 – info@exquise-seafood.be – www.exquise-seafood.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*