De Kleine Bassin krijgt nu ook een vestiging in Waregem

In deze winkel van 500 vierkante meter vindt u naast een aanbiod vers vlees en charcuterie ook kant-en-klaarmaaltijden, tapasbordjes en kaas. Tot voor kort moesten de inwoners van Waregem naar Kortrijk gaan om een winkel van de Kleine Bassin te vinden. “Er kwamen regelmatig mensen uit Desselgem of Waregem naar onze winkel in Kortrijk”, zegt Wim Van Bogaert, die samen met zijn vrouw en gezin de winkel runt. “Op hun verzoek openden we een filiaal in Waregem”.

De vestiging bevindt zich aan de Gentseweg, achter het fastfoodrestaurant Quick. Dit is geen kleine slagerij: de keten staat onder meer bekend om zijn grote colli’s tegen lage prijzen. We hebben klanten die elke dag komen, maar ook mensen die een grote voorraad inslaan,” legt hij uit. Ondanks de crisis belooft de familie achter deze keten om hun prijzen niet al te sterk op te slaan. “We moeten ook enkele prijzen aanpassen, maar onze prijs-kwaliteitverhouding is nog steeds zeer goed.”

20 mensen

In de nieuwe winkel werken 20 mensen. Naast de winkel aan de voorzijde van het gebouw is er een extra werkplaats van 500 vierkante meter aan de achterzijde. “Er is een slagerij waar al het vlees vers wordt bereid. De horecagerechten komen uit ons atelier in Roeselare, waar ook onze eerste winkel is gevestigd”, vertelt Van Bogaert, die in Wevelgem woont.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*