Keurslager Jeroen Lievens ontving de Kristallen Kroon voor zijn droge worst

Op 20 oktober 2022 koos een jury van deskundigen in Ter Groene Poorte in Brugge de beste droge worst uit een aanbod van 36 worsten. De droge worst van Jeroen Lievens van Keurslager Jeroen en Joyce in Avelgem kwam als winnaar uit de bus en ontving de Kristallen Kroon.

De zoektocht naar de beste droge worst binnen de Keurslagers is geen kleinigheid, maar wel een serieuze opdracht. Het gaat om een serieuze en grondige beoordeling van elke droge worst naar uitzicht, geur en smaak.

De Keurslagers proeven het werk van hun collega’s tijdens de voorselectie. Daarna beslist een neutrale jury van deskundigen onder leiding van chef-kok Peter Goossens over de definitieve selectie. Jeroen Lievens van Keurslager Jeroen en Joyce in Avelgem werd in Brugge tot algemene winnaar gekozen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*