
Champignons hebben iets vlezigs en geven ‘bite’. Culinair kunnen ze vlees dan ook perfect vervangen in bepaalde gerechten. Maar zijn ze ook een goede vleesvervanger op nutrioneel vlak? Eos zocht het uit.
Bron: Eos
Bron: Eos
Burgers, worstjes, frikandellen… Ze zien eruit als vlees maar bevatten geen dierlijke eiwitten. Deze plantaardige alternatieven voor rundvlees, varkensvlees, kip en zelfs vis, die gewoonlijk in de slagerijafdeling van grote voedingswinkels te zien zijn, worden in België steeds populairder, zo […]
BonMush brengt sinds 2020 veggie en vegan producten op de markt. Hun missie? Vegetarisch en plantaardig eten toegankelijker maken. Het bedrijf verovert in sneltempo de Belgische én Nederlandse markt met hun plantaardige salades, charcuterie, worsten en burgers. Alle BonMush producten […]
Uit het laatste verslag van Ipes-Food blijkt dat de veeteelt weliswaar broeikasgassen produceert, maar dat kunstvlees en vleesvervangers niet de wonderoplossing voor klimaatverandering zijn. Industriële plantaardige alternatieven zullen de planeet evenmin redden, aldus een rapport van Ipes-Food, een internationaal panel […]
Copyright © 2023 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes
Our website uses cookies to provide you the best experience. However, by continuing to use our website, you agree to our use of cookies. For more information, read our Cookie Compliance Privacy
WordPress in meerdere talen met WPML
Geef als eerste een reactie