Kwaliteitsslagerij Ronny & Tania stopt na 38 jaar met vlees aanbieden op de markten

Slagerij Ronny & Tania staan al 38 jaar op vijf weekmarkten met hun mobiele slagerij: Gijzenzele, Melle, Stekene, Beveren en op zondag in Wetteren. Op zondag 31 juli komt daar definitief een einde aan. Het koppel verhuist dan naar de kust. Een opvolger is er niet.

Ronny Hollanders (60) en Tania De Parade (55) stoppen met de slagerij en verlaten ook de de gemeente Waasmuster. Ze verhuizen naar zee. “Nu onze gezondheid het toelaat”, vertelt Tania. Trouwens aan overlaten denken we niet meer, want overnemers zijn vandaag moeilijk te vinden.” Tania zal een cadeauwinkel openen in Bredene en zich ook specialiseren in werk- en vrijetijdskleding en Ronny ziet bog wel wat de toekomst brengt. “Maar eerst moet ik een tijdje goed uitslapen. Ik heb jarenlang om 2 uur opgestaan om aan mijn werk voor de markt te beginnen.”

De mobiele kwaliteitsslagerij Ronny&Tania is al bijna veertig jaar een familieonderneming. Het echtpaar, soms vergezeld door hun dochter, is altijd samen naar de markten getrokken. Voor Rony&Tania was kwaliteit van het allerhoogste belang. “Rundvlees, varkensvlees en kip van duurzame, hormoonvrije boerderijen, daar tekenden zij voor”, besluit het koppel!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*