Bestellen kan via website en ophalen via de versbox: primeur voor Kortrijk bij Keurslagerij Breughel

Keurslagerij Breughel in Kortrijk heeft op digitaal vlak een flinke stap vooruit gezet. Klanten kunnen voortaan bestellen via de website en hun goederen ophalen via de versbox. In Kortrijk is dat een primeur.

Ook in de slagerswereld is innovatie aan de orde van de dag. Geert Bol en Annick Tolpe van keurslagerij Breughel aan de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk hebben hun eerste reuzestap gezet op digitaal vlak. Om meer klanten tevreden te stellen, is Breughel nu de eerste slagerij in Kortrijk die digitaal bestellen en afhalen via een versbox mogelijk maakt.

De voordelen liggen voor de hand: de bestelling kan geburden wanneer de klant dt schikt en afhalen kan ook wanneer hem dat past. Annick Tolpe legt uit: “Als een klant ‘s avonds bedenkt dat hij de volgende dag bij ons langs moet komen, kan hij nu ook zijn bestelling en betaling op onze website plaatsen. Daarbij geeft de klant in wanneer hij de bestelling in de koeling wilt hebben, daarna sturen wij een persoonlijke code per e-mail of sms. Met deze code kan de klant zijn lade van de versbox openen en zijn bestelling gekoeld ontvangen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*