In Wingene verhuisde slagerij Het Kerkpleintje naar groter pand

Slagers Peter Voet (47) en Eveline Verbeke (42) hebben geïnvesteerd in een nieuwe, grotere zaak en verhuisden onlangs hun slagerij Het Kerkpleintje even verder naar de overkant van de straat. Het adres is voortaan Kerkplein 6 in plaats van Kerkplein 13.

Oospronkelijk startte het koppel Johan en Rita Staelens -Vanduynslager de beenhouwerij aan het Kerplein op. Eveline Verbeke ging bij het koppel aan de slag. Ze leerde er alle kneepjes van het vak. Toen Johan en Rita aankondigden dat ze op pensioen wilden gaan, zag Eveline haar kans. Haar man Peter begon geleidelijk aan meer en meer te helpen in de slagerij. “Ik heb een bakkersdiploma, maar ik heb nooit in het vak gezeten”, vervolgt Peter. “Ik werkte in de bouw en ondertussen hielp ik Eveline in de slagerij. Om de nodige vaardigheden te verwerven, volgde ik een opleiding tot slager in avondonderwijs. Toen ik afgestudeerd was, werkte ik fulltime samen met Eveline. Wij werden het enthousiaste slagersechtpaar van Het Kerkpleintje en slager Pol bleef bij ons werken.

Groot gamma

In de loop der jaren was de traditionele slagerij te klein geworden. Peter en Eveline wilden uitbreiden en zochten naar een passend onderdak. “De winkel aan het Kerkplein 6 is groter dan die van vroeger. Ons assortiment is daardoor uitgebreid. Ons concept blijft hetzelfde en we focussen op puur vlees. Aan de toonbank voegden we wel meer verse bereidingen, charcuterie en kazen toe. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Daar gaan we altijd voor!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*