Slager is een knelpuntberoep: door personeelstekort sluit Renmans drie winkels

Dringende nood aan slagers, en veel van hen. Op de website van de VDAB staan meer dan 1.000 vacatures. De slagerijketen Renmans, die vaak met Aldi wordt geassocieerd, heeft drie van zijn winkels in de Denderstreek gesloten om “de druk te verlichten. De voorwaarden om hier te werken zijn nochtans uitstekend”, klinkt het bij Renmans.

“Maar onze voorwaarden zijn goed: we bieden zelfs bonussen aan iedereen die een nieuwe slager aanwerft.” Colruyt, Delhaize en de kleine zelfstandigen benadrukken evenzeer dat het slagersberoep een knelpuntberoep is.


In Dendermonde betreft dit de winkels aan de Mechelsesteenweg en in het shopping center Ninia, maar ook de beenwinkel van Aldi de Lede, Rensmans. De eerste twee winkels zijn al enige tijd gesloten. Renmans in Lede is pas onlangs dicht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*