De Nederlandse slagersbeurs Slavakto vindt in Utrecht plaats op 4 en 5 oktober 2022

Op 4 en 5 oktober vindt Slavakto plaats in de Werkspoorkathedraal* in Utrecht. Slavakto zal opnieuw de eerste slagersbeurs zijn die na corona in Nederland georganiseerd wordt. Tijdens het evenement draait het letterlijk om inspiratie, innovatie en ontmoetingen. En natuurlijk, vergeet de professionele wedstrijden niet! Duit dit event in uw agenda aan!

Zoals altijd staan de leveranciers van het slagersvak klaar om u te ontmoeten en te inspireren. Met een nieuw product, een inspirerende workshop of een proeverij. Naast de tentoonstelling biedt Slavakto een uitgebreid programma van workshops, lezingen en presentaties. Abonneer u op de nieuwsbrief op www.slavakto.nl en blijf op de hoogte.

Exposanten

Wie ga je ontmoeten? Think Avery, Baero, Bizerba, Buchholz, Cardtho/ Van Erkel, Digi Nederland, De Sjroete Fram, Degens, Duroc d’Olives, Fak Software, Foodimpuls, Foodline, Foodelicious FNV, Interkring, Koninklijke Nederlandse Slagers, Lets, Livar, Multivac, Sistemac, Slagersvak, Sentho, Sonac, Spako, Stichting Wroetstal, Van Uhm, VleesVee Integratie, Vemag, Veldhoven Kipproducten, Vereniging van Keurslagers, Verstegen, Weidelco, Veldhoven Kipproducten, WPL Industries, Zoetelief.
Toon je vaardigheden als slager

Professionele wedstrijden

Ook dit jaar zullen er weer professionele wedstrijden worden gehouden. Toon je vaardigheden als slager en doe mee. Als u meedoet, worden uw producten beoordeeld door een panel van deskundigen. In het juryrapport, dat u na de test ontvangt, krijgt u een overzicht van uw product. Als u betrokken bent bij productverbetering of productontwikkeling, is deelnemen een uitstekende gelegenheid.

  • De Werkspoorkathedraal is een grote fabriekshal in de stad Utrecht in Nederland. De hal ligt op een bedrijventerrein aan de Tractieweg ten noordwesten van het stadscentrum. In het noordoosten ligt de spoorlijn Amsterdam – Elten en in het zuiden de spoorlijn Utrecht – Rotterdam. Wikipedia

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*