Slagerij Hans & Nancy in Torhout sluit in najaar de deuren

Op hun Facebook-account meldden Hans & Nancy dat ze op 1 oktober 2022 hun zaak sluiten. Ze zijn dan 31 jaar aan de slag geweest in de slagerij, gelegen in Sint-Henricus in Torhout. Ze hopen een opvolger te vinden voor hun goeddraaiende beenhouwerij.

Van bij de start van hun slagerij wisten ze het publiek voor hun producten te winnen. Ze hadden allebei een opleiding tot slager-spekslager gevolgd en scoorden met hun koude schotels en kwaliteitsvlees.

Zondag en tijdens feestdagen ging de deur dicht

Na tien jaar hard werken besloten Hans en Nancy in 2000 op zondag te sluiten. Dat was een eerste grote verandering die de klanten wél goed accepteerden. Hans: “Ik merkte dat ze dan vaker op zaterdag en maandag langs kwamen.” Later haalde de slagerij nog eens de krantenkoppen toen het koppel aankondigde dat ze tijdens de feestdagen niet langer zouden openhouden. “Het probleem was dat we niet genoeg mensen vonden die ons konden bijstaan tijdens die hectische dagen.”

Sluiten

Op 1 oktober 2022 is het onherroepelijk voorbij. “We hopen een opvolger te vinden, zodat de zaak kan blijven bestaan.” Hans & Nancy willen meer tijd spenderen met familie en vrienden. Ze hebben ook nog tal van uitdagingen die ze in de nabije toekomst willen aangaan.

Slagerij Hans & Nancy, Rijksweg 37 in Torhout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*