Keurslagerij Jeroen en Joyce: “Belgisch kampioen” op de internationale wedstrijd van de “Confrérie des Chevaliers”

Slagers Jeroen Lievens en Joyce Cordonnier van de Oudenaardsesteenweg in Avelgem hebben voor de eerste keer deelgenomen aan de 42e editie van de internationale slagerswedstrijd “Confrérie des Chevaliers”, die dit jaar in Nederland plaatsvond. Tot hun verbazing en trots wonnen hun 15 inzendingen 12 gouden en 3 zilveren prijzen.

Vijfennegentig slagers uit zeven verschillende Europese landen namen deel met 800 producten. Alle inzendingen werden beoordeeld door een internationale jury. De gemiddelde score van de producten bepaalde de internationale en nationale kampioenen.

Internationaal gewaardeerd

Jeroen en Joyce en hun team zijn er trots op dat niet alleen hun klanten, maar ook de internationale jury van de gerenommeerde slagerijwedstrijd “Confrérie des Chevaliers” de geboden kwaliteit wist te waarderen.

Producten bekroond met GOUD.

“Ik wist dat onze producten van hoge kwaliteit zijn, maar het feit dat alle 15 gepresenteerde producten een medaille kregen, 10 ervan zelfs met de volledige score (50 op 50), heeft ons verrast. Wij zijn een echte traditionele slagerij. Als slager kun je gemakkelijk kant-en-klare charcuterie kopen, maar wij bereiden alles zelf. Dat is ons handelsmerk,” weet Jeroen.

In het leven van dit koppel ging alles niet over rozen. Een hevige brand verwoestte de slagerij in 2016. Meteen werd er een pop-up ingericht. Na acht maanden opende de volledig gerenoveerde en moderne slagerij haar deuren.

Jeroen Lievens en Joyce Cordonnier zijn oud-leerlingen van de Slager-Traiteursschool GO – Diksmuide. Informatie: www.keurslagerjeroenenjoyce.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*