Nieuwe slagerij Nick & Gwendy in Nieuwpoort

Gwendy Van Landschoot en Nick Neyrinck openden io 1 april, hun winkel in de Albert I laan 243A in Nieuwpoort. Zij hebben de voormalige slagerij Defever overgenomen. Nick is afkomstig uit Lombardsijde en komt uit een slagersfamilie.

Nicks vader zit in de stiel met zijn eigen slagerij Joost. Nick werkte reeds in slagerij Tavernier in Oostende en bij zijn vader. Gwendy deed ook al wat ervaring op. Zij was eerder aan de slag bij slagerij van Ortwin en Patricia in Veurne en in de slagerij van Hans in Sint-Henricus. Het echtpaar biedt een ruim assortiment aan vers vlees, charcutertie en kazen, broodjes en kant-en-klare maaltijden. Vanaf morgen is de winkel elke dag open van 7 tot 19 uur, behalve op dinsdagavond en woensdag. Tijdens de schoolvakanties zal de slagerij op dinsdag open zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*