Een tweede slagerij voor Bart Bruyland en zijn vrouw Jessica

Bart Bruyland en zijn vrouw Jassica openden een tweede slagerij. Bart zit al heel lang in het slagersvak, maar Jessica is pas drie jaar geleden de branche binnengewandeld toen haar man zelfstandig werd en een eerste slagerij overnam. Op 11 maart opende het slagerskoppel een tweede slagerij in Ninove.

Bart is opgeleid als slager en werkt al sinds zijn vijftiende als slager. Hij werkte 21 jaar voor dezelfde baas in een slagerij in Brakel. Hij nam deze slagerij over toen zijn baas ziek werd. “Jessica en ik baatten die slagerij in Brakel al meer dan drie jaar samen uit. Toen de slagerij van een vriend in Ninove leeg stond, kwamen we op de idee om een tweede slagerij te openen. Op 11 maart werd slagerij Bart & Jessica in Ninove geopend.

Tot drie jaar geleden werkte Jessica als zorgkundige in een rusthuis in Denderleeuw: “Toen Bart de zaak in Brakel overnam, heb ik mijn job in het rusthuis opgegeven. Het was even wennen omdat het een totaal andere sector is, maar intussen heb ik dit vak al goed onder de knie,” vertelde Jessica.

Ninove

De nieuwe winkel in de Brusselstraat in Ninove was meer dan 30 jaar een slagerij: slagerij Bruno. Na een korte tussenstop is het nu slagerij Bart & Jessica. “Versheid is onze prioriteit,” zegt Jessica. “Dat geldt ook voor vriendelijkheid en hygiëne. 75% van onze charcuterie is huisgemaakt, zoals onze fricassee, hamworst, kipfilet…. Andere populaire producten zijn onze droge worsten, gehaktbereidingen, pens en beenham.

Bart & Jessica, Brusselstraat 48 in Ninove.Elke dag open, zondag tot 12 uur en op maandag gesloten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*