
“Met Atelier Karkas willen we op de meest ecologische manier vers vlees en charcuterie aan- bieden. We kiezen heel bewust voor dieren uit de duurzame kweek. We gaan zelf na hoe de productie ervan verloopt. Wij trachten ons verder toe te leggen op lokale producten, zowel voor vlees als voor een beperkt gamma seizoensgebonden groenten.
Gevulde parelhoenfilet




Ingrediënten


6 parelhoenfilets met vel, 250 g gevogelte- het gevogeltegehakt. Meng alles goed gehakt (gekruid), 100 g boschampignons, onder elkaar. 1 eetlepel truffelcrème, verse tijm, roze • Snij nu de parelhoenfilet overlangs open. peper, look. Vul elke parelhoenfilet met ongeveer 50 g vulling.
Bereiding
Bak de boschampignons in boter kort op met wat look
Voeg een scheutje water toe.
Laat deze 5 minuten garen en laat afkoelen.
Snij de boschampignons fijn en meng deze samen met de truffelcrème onder het gevogeltegehakt. Meng alles goed gehakt goed onder elkaar. Snij nu de parelhoenfilet overlangs open.
Vul elke parelhoenfilet met ongeveer 50 g vullin g
Vouw de filet dicht, presenteer met de velkant naar boven en garneer met verse tijm en roze peper.
De klant thuis bakt het parelhoentje kort aan in de pan en zet het dan in de oven
gedurende 20 minuten op 180°C
ATELIER KARKAS – KATO DE BACKER Steenweg 46 – 1730 Asse – Tel 02-315 57 48 & WOUTER WAMBACQ Info@atelierkarkas.be – www.atelierkarkas.be |
Geef als eerste een reactie