Slagerij Nicolas installeerde een automaat voor charcuterie, kaas en kant-en-klaar maaltijden

Een blikje, een kant-en-klaar maaltijden in een automaat? Bij Slagerij Nicolas in Rekkem is dit mogelijk sinds half februari. Dit ter aanvulling van zijn winkel, want dat blijft zijn hoofdprioriteit.

Nicolas legt uit: “Het idee kwam bij me op toen het tijdens de coronapandemie erg druk was in de werkplaats. Om een deel van het personeel te ontlasten, zag ik mùij genoodzaakt om op zondag te sluiten. Maar er zijn ook messen die dan wat missen en op zoek moeten naar vleeswaren of kaas… Ik wilde deze klanten niet teleurstellen. Vandaar de automaat.

Automaat

Hij verscheen in verschillende regionale edities

Je zult er niet alles vinden, maar wel héél veel. “Het is een beetje zoeken naar wat kan, in functie van de houdbaarheid. Sommige dingen zijn maar twee dagen houdbaar, zoals préparé bijvoorbeeld”, legt hij uit. “Naast potjes sla, kaas en ham, verkoopt Nicolas ook drank en kant-en-klaar maaltijden. De laatste zijn populairder dan ooit sinds de coronapandemie. “Mensen willen hun leven graag makkelijk maken. Je hoeft alleen maar een gerecht in de microgolf te zetten en klaar is kees. Bovendien is er veel keuze,” zegt Nicolas.

Is de verkoopautomaat de toekomst? “Ik zie het gewoon als een aanvulling, want de winkel is nog steeds topprioriteit,” zegt Nicolas. “

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*