Omikron zorgt voor veel problemen bij de zelfstandige slagers, keurslager Michielsen moet openingsuren veranderen

Keurslagerij Michielsen ziet zich tijdens deze Omikron-utbraak genoodzaakt om de openingsuren van zijn zaak aan te passen. Dat heeft alles te maken met de personeelsuitval door corona. Niet altijd omdat het personeel zelf ziek is, maar ook omdat er iemand in het gezin corona heeft. Dat brengt dan quarantiane met zich mee.

Normaal opent de slagerij om 8 uur ‘ s morgens en is open tot 18 uur. Door het groot aantal afwezigen zal de slager en uurtje later openen en een uur vroeger sluiten. De aanpassing is tijdelijk, maar noodzakelijk, vertelde Dieter Smeulders aan ATV. “Er zijn acht afwezigen, wat 30% van de personeelsbezetting inhoudt. Op een week is dat 8 X 30 uur. Dat is heel wat arbeidskracht die gemist wordt!”

Keurslager Michielsen
Anselmostraat 43
2018 Antwerpen 

+32 3 238 51 13

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*